Moren er livredd for alt. Men se når hun lukter valpen sin!

Når en pitbull-mor og hennes lille baby ble tatt med til dyrebeskyttelsen i Texas, var det klart at duoen hadde gått igjennom litt av noen mareritt sammen. Hvem vet hvor mange ganger AJ var nødt til å føde; hun var ikke sterilisert og hadde alvorlig tilfelle av skabb; både hun og datteren, Tuttle, hadde ormer og AJ var så vettskremt av verden rundt henne at hun nektet å forlate kennelen.

Heldigvis ble AJ og Tuttle overført til de fantastiske folkene på Vet Ranch, som kom opp med rett plan for behandlingen. Det som slo personalet først var at til tross for at AJ var nervøs og redd rundt alle andre, var hun fortsatt en utrolig god mor for Tuttle. Tuttle var en overraskende sunn hund til tross for mishandlingen de ble utsatt for. AJ passet alltid på å sette sitt barns behøv foran seg selv, noe som er tydelig i videoen under. Når Tuttle er rundt AJ, senker denne moren skuldrene og snuser, sniffer og slikker sin lille hund for å vise hvor omsorgsfull hun er.

[adsense2]

Etter bare noen uker har denne mor og datter duoen forvandlet seg – bare se selv i videoen under!Vi ønsker AJ og lille Tuttle lykke til videre! 

Lik oss på Facebook