De latet som hunden var død. Grunnen? Jeg blir rørt til tårer.

Ingen visste helt sikkert hvorfor Lucys eier nektet å gi henne bort.

Nesten hver eneste dag slo eieren den lille hunden. Kanskje det er fordi i Egypt er renrasede hunder et symbol på status, i motsetning til de enorme mengdene gatehunder som lever i Egypt.
Denne hunden, som knapt var ett år, ble sparket gjentatte ganger og trolig slått med murstein. Begge sidene av kjeven hennes var brukket.

luc1

Etter å ha hørt om angrepene samlet en hjelpeorganisasjon seg i Cairo for å prøve å overtale eieren til å gi fra seg Lucy. Men han nektet.
Gruppen kom i kontakt med dyrereddere kalt Special Needs Animal Rescue And Rehabilitation (SNARR).
Mens Lucy fikk medisinsk hjelp, la den egyptiske gruppen en plan.

«De fortalte han at hun døde og satte henne på et fly til JFK flyplass», forteller Lauren Connely fra SNARR til The Dodo. «Hvis de ikke hadde gjort det hadde hun trolig blitt utsatt for mer mishandling eller sultet ihjel fordi hun ikke kunne spise med sin brukkede kjeve.»

Takket være nettverket av frivillige reiste Lucy fra New York til Pittsburgh hvor hun tilbragte sin første kveld hjemme hos Connelly’s hus. Neste morgen ble Lucy tatt med til sykehuset.

luc2

Bortsett fra å ha skadet kjeve var også munnen hennes full av infeksjoner.
«Du måtte holde pusten når du var nærme ansiktet hennes; det var så ille,» forteller Connelly.
Sakte men sikkert forsvant infeksjonen. Lucys neste steg på bedringens vei var å finne noen som kunne reparere kjeven hennes, «de bygget så å si kjeven hennes opp fra bunnen av», sier Connelly.

luc3

[adsense2]

I en stund måtte Lucy ha på seg en spenne så knoklene kunne binde og gro skikkelig.

luc4

Men det hun slet mest med var ut hun var såret på innsiden. Heldigvis passet fostermor Connelly på å gjøre henne frisk og trygg og elsket igjen.

luc5

Idag elsker alle Lucy. Hun får tilbake smilet sitt og alt hun trenger nå er ett permanent hjem. Lykke til videre, Lucy!

DEL denne om du og ble rørt av denne historien!

Lik oss på Facebook