Han klipper hull i egget. Men SE hva som kommer svømmende ut. Wow!

Det er en hobby og for noen også kanskje en livsstil, å ha akvarium. Akvarium er en fin måte å observere forskjellige fisk på nært hold, men det kan også være endel arbeid å eie ett akvarium. Vannet må holdes rent og med en sunn og god balanse, fiskene må tas vare på og mates og man trenger endel kunnskap om de forskjellige fiskeartene. Belønningen for alt arbeidet er at man kan se nydelige, eksotiske fisker på nært hold og oppleve sjøens mirakler rett foran seg – slik som denne akvariumseieren gjør da en av de små bamboo haiene hans har lagt ett egg. Han kutter egget åpent og ut svømmer det en svart og hvit, nydelig liten hai. Jeg har aldri sett lignende før! Bamboo hai er veldig populært i saltvannsakvarium på grunn av sin lille størrelse, og fordi den formerer seg og fungerer fint i fangenskap.

[adsense2]

Se den utrolig fascinerende videoen da denne mannen klipper et hull i ett av eggene til en bamboo hai – du vil ikke angre! DEL gjerne denne utrolige videoen med vennene og familien din!Lik oss på Facebook