Alle ville ta bilde med skilpadden, men plutselig så han DETTE!

Mennesker er veldig smarte dyr. Når vi sammenligner med andre dyr, er vi de smarteste med en ganske stor margin. Med det sagt, er det noen personer som ikke er så smarte, men alle har også sine «dumme» stunder. Noens dumme stunder kan kanskje være litt mer ekstreme enn andre, men det hender at folk går litt for langt. Og det er akkurat det som skjedde da folk på stranda på Havana Beach i Libanon så en skilpadde.

En person på stranda fant ut at det ville være en god idé å dra skilpadden ut av vannet og kaste den på stranda. 

skilpadde1

En gruppe mennesker samlet seg rundt skilpadden, i håp om å få tatt et bilde med den.

skilpadde2

Folk begynte å ta bilder, og noen plasserte til og med en gutt oppå hodet til skilpadden. Mens dette ikke lignet på en særlig farlig situasjon, tok det en verre vending etterpå.

skilpadde3

De begynte å slå skilpadden med noe som folk tror var en skarp pinne. Slagene gjorde at skilpadden fikk et sår og en bulk på hodet.

skilpadde4

Kombinasjonen av alt dette, satte skilpadden i en kritisk tilstand. Noen steppet inn for å stoppe de som torturerte skilpadden, for å hjelpe den med å komme i sikkerhet.

skilpadde5

[adsense2]

Animals Lebanon kom inn i bildet og reddet skilpadden. De har gitt den antibiotika for å hjelpe mot en mulig infeksjon, i tillegg til et trygt sted å komme seg i.

skilpadde6

Heldigvis er skilpadden på vei til å bli helt frisk, og klar for å komme seg ut i sjøen igjen – fin og hel.

skilpadde7

Kjenner du noen som elsker skilpadder? Husk å del artikkelen med de!

Lik oss på Facebook