Hun ligger livløst på marken. Men hva den hjemløse hunden gjør da… Dette er så fint!

Disse to jentene gjorde en enorm innsats for å dette en hjemløs hund. Jeg er så glad det hele endte godt! 

Når Amanda Guarascio hørte om en ensom og sultende hund i Evans Creek i nordvestre USA, kjente hun at hun var nødt til å gjøre noe. Hun tok med seg kompisen Dylan Parkinson for å hjelpe. Sammen brukte de flere timer på å rydde hunden, som nå har fått navnet «Bear».

ber1

Flere personer har forsøkt å fange Bear før, men hunden var aldeles for redd og ville ikke komme nære mennesker. Jentene forsøkte lokke han med mat, men det hjalp ikke. Da og da tok han en bit fra jentenes hånd, men så forsvant han igjen. Han ville ikke bli med dem inn i bilen og han ville ikke at de skulle sette på han bånd. Om de nærmet seg han knurret han mot dem.

De ville ikke fange Bear med vold, da ville han miste all troen på dem og det hele ville bli vanskeligere.

Etter å ha vært hos ham en hel dag reiste de hjem, men neste dag var de tilbake med mer mat. De satt ved bilen og ventet på at han skulle venne seg til deres selskap.

Men etter en stund bestemte de seg for å prøve noe annet.

ber2

Amanda gikk fram til han og la seg på siden av veien med ryggen mot han. Han knurret først, men kom til slutt fram og snuste på henne. Etter 20 minutter hadde han mistet interessen og brydde seg ikke om henne lengre.

ber3

Etter å ha varmt seg en stund i bilen gikk hun tilbake og begynte å krype nærmere hunden igjen. Under en time kom hun nærmere og nærmere han. Ettersom hun nærmet seg så langsomt vente han seg til henne. Når han begynte å knurre stoppet hun opp og ventet en stund før hun nærmet seg han igjen.

ber4

Til slutt hadde hun kommet hele veien fram til han. Han knurret først, men Amanda pratet rolig til han. Dette roet Bear ned. Nå kunne hun endelig klappe og kose med han uten at han var redd eller løp unna.

ber5

[adsense2]

Det var kaldt ute og jentene var nødt til å reise hjem igjen. Men de kom snart tilbake, og da var hunden glad for å se dem. Amanda kunne gå rett bort til han og kose med ham i 2 timer til.

ber6

Men nå ville Bear plutselig ikke gå selv lengre, han ville bli båret. For en forvandling! Fra å ha knurret hver gang noen nærmet seg ham ville han nå heller krype opp i Amandas fang.

ber7

Amanda var tvunget til å bære han til bilen og fikk senere bære han inn til veterinæren. Der fant de ut, som de hadde mistenkt, at Bear var veldig undervektig og hadde flere øre og hud infeksjoner.

ber8

De søker nå etter hans eiere, men selv om de ikke finner eierne kommer Bear til å få ett nytt hjem via en lokal hjelpeorganisasjon.

Så utrolig bra jobbet! At de tok seg all den tiden til å få hunden såpass trygg og nå gir han muligheten til ett nytt hjem er fantastisk! DEL dette om du er enig!

Lik oss på Facebook