Katten vil inn i huset. Se hva han gjør for å fange eierens oppmerksomhet!

Hvordan får en høflig katt seg inn i huset sitt? Han ringer på ringeklokka! Nei, dette er ikke tull – huskatten Bruno oppfører seg så pent at han vet akkurat hvordan han skal få eieren til å åpne døra. I denne virale videoen under, finner den oransje hårballen noe å stå på, slik at han kan nå opp til ringeklokka – og han ringer på flere ganger. En imponerende handling som katten tydelig vet vil fange eierens oppmerksomhet.

Denne bemerkelsesverdige intelligensen er ikke overraskende, i følge eksperter. Animal Planet melder at katter har en eksellent mental kapasitet, og at de er i stand til å gjøre spesifikke ting som de kan memorere i mange år, spesielt ting som er linket til at katten føler seg utrygg eller i dårlig humør. Motsatt kan de også huske ting de har gjort før som har ført til økt komfort, for eksempel at de mjauer for å få mat, eller – i Brunos tilfelle – ringe på dørklokka for at eieren skal slippe han inn i huset.

[adsense2]

Ikke bare er Bruno et smart kjæledyr, han er også hensynsfull. Patrick Dougherty, som lastet opp videoen, forklarer i beskrivelsen at Bruno bare ringer på dørklokka om dagen, når han vet at han ikke kommer til å vekke noen. Hvor kult er ikke det?

Se den imponerende videoen under, og gjerne del den med vennene dine!Lik oss på Facebook