Postbudet ser at en bil dumper DETTE midt i vegen. Når han løper fram for å se, kan han ikke tro sine egne øyne!

Nylig tok en helt vanlig arbeidsdag, mildt sagt, en dramatisk vending da 39 år gamle Jason Harcrow kjørte rundt for å levere post.

Men takket være hans raske innsats fikk alt en bra slutt – og en hårete liten pakke av kjærlighet kunne leveres til sikkerhet.

Jason Harcrow jobber med å levere post for selskapet UPS i California. En ettermiddag i forrige uke var han ute på sin vanlige runde da en sjåfør stoppet foran bilen hans, åpnet døren, og gjorde noe utenkelig.

post1

Jason trodde ikke sine egne øyne. Personen i bilen foran, dumpet en hjelpeløs, liten hundevalp på gaten –  og forlot den der for å klare seg på egen hånd i trafikken.

Jason ble redd for hundens sikkerhet, og på et øyeblikk bestemte han seg for å handle. Han løp dit og plukket forsiktig opp valpen – før den rakk å springe ut i trafikken.

 

post2

Siden Jason konsentrerrte seg sånn på å redde hundens liv, hadde han ikke tid til å skrive ned registreringsnummeret på personen som gjorde noe så forferdelig mot kjæledyret sitt. Men den stakkars lille krabaten i hvert fall i sikkerhet.

 

post3

Etter redningen, dro Jason til en politistasjon med hunden. De informerte om et dyrehjem som nå leter etter et nytt hjem for den søte valpen.

«Valpen har det bra og kommer mest sannsynlig til å bli adoptert fra Stanislaus County Animal Shelter», skriver Hughson Police Services på sin Facebook-side.

 

post4

Dagens store helt, Jason, hadde raskt dratt tilbake til jobb for å kjøre leveranser, og rakk derfor ikke å oppgi navnet sitt til politiet. Men senere ble han gjenkjent av kollegene sine da nyheten spredte seg på Internett, og slik fikk han de utmerkelsene han så vel fortjente.

«Vi er veldig stolte over han. Han er en veldig snill mann,» sier Jessica Lafferty fra UPS til Modesto Bee.

[adsense2]

Jeg kan ikke noe annet enn å være enig. Da valpens liv var i fare, leverte Jason virkelig – hvilket hjerte han har!

 

post5

Del gjerne videre hvis du også vil hylle Jasons heltemodige innsats!

 

Lik oss på Facebook