Søppelmannen kaster søpla i bilen sin. Da legger han merke til DETTE i en av posene!

Katteunger er søte, små og myke – og fylt av kjærlighet og lykke. Det er alltid trist å lese om når dyr blir forlatte eller mishandlet. Heldigvis finnes det mennesker i verden, som denne NYPD betjenten som reddet en liten kattunge fra en veldig skummel situasjon.

Mark jobber for Upper Darby Township Sanitation Department. Han hadde en helt vanlig dag, da han gikk for å kaste noe søppel bak i bilen sin, da han la merke til noe uvanlig: en kattunge! Den lille var gjemt sammen med søpla.

gru1

«Han så noe bevege seg inni en av posene. Han åpnet den og fant en kattunge,» forteller Justina Calgiano fra Providence Animal Center til LoveMeow.

gru2

Etter han skjønte at hun var i fare, kontaktet Mark Providence Animal Center, og de tok raskt imot den lille katten.

gru3

Den stakkars katten hadde blitt kastet inn i søppelpose, som så hadde blitt knytt igjen, og kastet i søpla. Providence Animal Center jobber nå for å finne informasjon om hvorfor og hvem som hadde gjort denne forferdelig tingen mot katten.

gru4

Navnet til den lille er Grundgetta.

gru5

Grundgetta er en veldig søt, elskbar katt. Hun er bare rundt 3 til 4 uker gammel.
Hun er veldig populær allerede på Facebook, og mange folk har spurt om å adoptere henne. Når hun er 8 uker vil hun være gammel nok til å finne seg ett nytt hjem.

gru6

Heldigvis er hun nå trygg og sunn! Den lille jenta blir passet på av Jane, som hun koser med på bildet, til hun er stor nok til å finne seg ett trygt, kjærlig hjem for alltid.

[adsense2]

DEL gjerne denne historien om den søte Grundgetta med vennene dine på Facebook og se gjerne videoen under!Lik oss på Facebook