Advarsel! IKKE se denne om du er følsom. Kan gi deg trang til å skaffe deg en kattunge!

Kjenner du deg litt nedfor og lei deg idag? Trenger du noe som for opp humøret litt? Da kan jeg garantere deg at du kommer til å smile etter å ha sett denne filmen.

Her en kattevideo som virkelig tar kattevideoer til et nytt nivå. En helt urolig søt kattunge forsøker å holde seg våken med det går ikke bra i det hele tatt. Det varmer hjertet å se den lille kjempe mot søvnen.

[adsense2]

Skal du se en ting idag, så se dette, jeg lover du kommer til å bli i bedre humør! (Men jeg vil også advare mot risken for at man kanskje får en trang til å kjøpe en liten pusekatt etter å ha sett dette her…) Bare se selv i videoen under:Del gjerne denne søte lille videoen med vennene dine på Facebook. Det er sikkert noen som trenger en liten oppmuntring idag!

 

Lik oss på Facebook