Advarsel! IKKE se denne om du er følsom. Kan gi deg trang til å skaffe deg en kattunge!

183

Kjenner du deg litt nedfor og lei deg idag? Trenger du noe som for opp humøret litt? Da kan jeg garantere deg at du kommer til å smile etter å ha sett denne filmen.

Her en kattevideo som virkelig tar kattevideoer til et nytt nivå. En helt urolig søt kattunge forsøker å holde seg våken med det går ikke bra i det hele tatt. Det varmer hjertet å se den lille kjempe mot søvnen.

[adsense2]

Skal du se en ting idag, så se dette, jeg lover du kommer til å bli i bedre humør! (Men jeg vil også advare mot risken for at man kanskje får en trang til å kjøpe en liten pusekatt etter å ha sett dette her…) Bare se selv i videoen under:Del gjerne denne søte lille videoen med vennene dine på Facebook. Det er sikkert noen som trenger en liten oppmuntring idag!