Eieren sier det er på tide å rense ørene. Reaksjonen hennes? Så morsomt!

Mange hunder blir stelt med, om det så er i form av bad eller få neglene trimmet, og det er sjeldent de liker det. Er det en ting hunder virkelig hater er det når mennesker er nødt til å rense ørene deres. 
Denne lille hundens reaksjon når hun hører det er på tide å vaske ørene, viser tydelig hvordan hunder føler det når det kommer til å få ørene vasket. Den søte labradorens navn er Denver, og om hun ser kjent ut er det fordi eieren, tilbake i 2011, la ut en video av henne med navnet «Denver The Guilty Dog», som ble sett hele 46,7 millioner ganger!

[adsense2]

Nå er hunden tilbake igjen og videoen er rett og slett utrolig morsom. «Denver hater å få ørene renset og vil istedet leke… Dette er reaksjonen hennes.»

Se selv i videoen under: Del gjerne denne morsomme hundevideoen med vennene dine på Facebook! 

Lik oss på Facebook