Han adopterer 15 katter og bygger om hjemmet sitt for dem. Resultatet er helt utrolig!

Peter Cohen er en mann med mange katter. Når han kjøpte huset sitt i 1988 fikk han to utekatter på kjøpet. Begge ble påkjørte, den ene døde og den andre ble skadet hardt og måtte opereres.

Etter ulykken adopterte han den overlevende katten og gjorde den om til innekatt. For at hun skulle ha selskap adopterte han noen katter til og siden har det bare fortsatt.

Når antallet katter var opp i 15 stykker bestemte Peter seg for at de måtte renovere huset for å tilpasse de firbeinte og. Renoveringen ligner ingenting vi tidligere har sett, og det må være ett av de morsomste husene for noen katt å bo i!

katthjemmet

Peter mener at kattene er de som gir hjemmet liv, og han har skapet en enorm verden for dem i huset som viser hvor mye han bryr seg om dyrene sine.
Det er tunneler i vegger og tak, morsomme rom og passasjer der kattene kan jage hverandre å leke i uendelighet. Det finnes også spesielle trapper for kattene og tunneler som til og med går gjennom gulvet. Peter elsker sine katter så mye at de anser at det er verdt å legge ned både tid og penger på at hjemmet skal passe alle som bor der!

[adsense2]

Se videoen under for å se dette fantastiske hjemmet, hvem vet, kanskje du for inspirasjon du og? Jeg skulle gjerne tenke meg å bo slik med 15, nei, kanskje 20 katter selv! DEL om du er enig! 

Lik oss på Facebook