Kameraet fanger en stor hval som svømmer alene. Men se hvem som kommer svømmende BAK henne…

Har du noen gang sett en hval? 

Det er mange kystbyer som tilbyr turer i båt for å se etter hvaler, men det er ikke sikkert man er så heldig å få se en . Du kan kanskje se en familie eller to med delfiner, men å se en hval er veldig sjeldent. Og om du ser en, er det ikke særlig ofte du får se hvalen særlig lenge.
Auckland University of Technology fanget nylig denne videoen av en morshval. Det er så sjeldent å få se en slik video, da disse typene, brydehvaler, er veldig utryddet i New Zealand. Det er trolig under 200 igjen i området.

[adsense2]

Videoen er så rørende fordi det viser oss hvordan denne moren svømmer rett under overflaten. Videoen blir så utrolig da det er en drone som flyr over hvalen og gir oss god utkikk. Se den utrolige videoen under! Naturen er så vakker! DEL denne om du og gjerne kunne tenke deg å se en hval engang! 

Lik oss på Facebook