Elefanten går rett ut i veien og stopper trafikken. Men FØLG MED til høyre i videoen. Herlig!

Elefanter er ett av de mest intelligente dyrene på jorden – og deres hjerner er ikke helt ulike menneskers. De føler følelser på samme måte som vi gjør og de er kognitivt avanserte, der de kan tenke i flere ledd og ofte samarbeider med hverandre. 

Det er dette fantastiske klippet, som har blitt sett av hundrevis av mennesker på ett par uker, ett utmerket eksempel på. I klippet tar en elefantmamma plass på en bilvei, der hun først jager ivei en syklist før hun stiller seg midt i veien for å blokkere innkommende trafikk.

Men er hun forvirret? Nei, ikke i det hele tatt. Elefantmoren er fult klar over hva hun gjør og når bilene er på sikker avstand gir hun ett tegn til at det er grønt lys – hvorpå hennes små elefantunger, som har gjemt seg i buskene til høyre, plutselig ruser forbi over veien samtidig som mor overvåker situasjonen.

[adsense2]

Takket være den modige mammaens innsats kan familien trygt og sikkert passere og det hele er virkelig fint å se på!DEL gjerne dette videoklippet om du og synes denne elefantmoren gjorde en fantastisk ting for ungene sine! 

 

Lik oss på Facebook