Mannen ser kalven ligge livløst midt på veien. Det som skjer når han får ham opp er utrolig!

Vi glemmer noen ganger at vi deler vår verden med dyrene. Våre mange veier strekker seg gjennom deres naturlige miljøer overalt. Det er derfor viktig for dyreunger å tidlig lære seg å være forsiktige rundt bilveier. 

Dette er ikke noe som alle dyr lærer seg under en livstid, og den lille nyfødte hjortekalven virket å tro at hans flekkete pels kunne kamuflere han overalt, men det fungerte ikke helt mot asfalt.

Når Stephen kommer kjørende og ser den lille kalven midt på veien er han sikker på at den re død. Den ligger helt stille og flatt mot veien, nesten som den har blitt påkjørt.

Men når han nærmer seg ser han at den puster og smått begynner den også å røre på hodet. Da innser Stephen at han må gripe inn og redde den lille hjelpeløse ungen til sikkerhet og gjenforene den med sin mor.

[adsense2]

Hjort kan være veldig beskyttende, så det å ta hånd om denne truede ungen er veldig spesielt. Den som redder den må være ekstremt forsiktig med å ikke forstyrre hverken ungen eller moren, og dermed risikere at de separeres.

Glem ikke å være forsiktige langs veien! DEL denne og se videoen av hendelsen under: