Den sjenerte hunden skjuler en fryktelig hemmelighet – inne i kroppen sin!

Det er ikke så rart hunden nektet å gå tur ute.

Hunden Mama fikk sitt navn da hun ble reddet sammen med sin hundevalp.

Den sjenerte hunden gjemte på en mørk hemmelighet, som dyrevernsgruppen North Shore Animal League først fikk øye på da de så et røntgenbilde av kroppen hennes, skriver The Dodo.

hu1

I mars begynte dyrevennene å  lete etter et nytt hjem til Mama og hennes valp. Valpen fant et nytt hjem, men moren Mama trengte å trene litt mer på det sosiale om det skulle være håp for at en familie kunne ta vare på henne.

hu2

I løpet av en rutinesjekk gikk det opp for dem hvor voldsomt omfanget av mishandlingen av Mama hadde vært.

hu3

Under sjekken merket dyrelegen en masse små buler på kroppen hennes. Det ble utført en røntgenundersøkelse og de oppdaget at Mamas kropp var fylt med hagl fra skudd.

hu4

Det var trolig derfor hun nektet å gå utenfor. Noen må ha skutt henne.

hu5

Haglene er laget med å skyte fugler med under jakt. De lå spredt ut over Mamas hud.

hu6

Hun ble dessuten diagnostisert med hjerte orm og fikk vaksiner. Haglene skader ikke Mama, så det er ingen aktuelle planer om å fjerne dem.

[adsense2]

Men frykten for å gå ut hindrer stadig Mama. Derfor er målet for gruppen å nå ta seg av henne og behandle ormen, til det blir funnet en kjærlig familie som kan ta vare på henne og gi henne all kjærlighet og omsorg hun trenger.

«Hun er så vennlig og søt. Når hun er innendørs og når hun er med mennesker hun stoler på er hun veldig glad og liker å leke», sier Cindy Szczudlo fra North Shore Animal League. 

hu7

Det er forferdelig at noen kan gjøre noe slikt mot den stakkars hunden, men vi er glad hun nå er trygg og vi ønsker henne lykke til med å finne seg en kjærlig familie! DEL om du er enig i at ingen dyr fortjener å bli behandlet slik Mama ble.