Møt revehunden, en blandingsrase som nå tar hele verden med storm!

Hvis du tror at dette nydelige dyret er en rev, må du tenke om igjen. Det er heller ikke en flamme-Pokémon, eller reven fra Mozilla Firefox-logoen. Det er en pomsky som heter Mya, og det er kanskje den søteste hunden vi noengang har sett.

Du lurer kanskje på hva en pomsky er. Det er en blanding av en pomeranian og en husky. Den kan kanskje ikke trekke en snøslede, men Mya kan i hvert fall trekke til seg oppmerksomhet. Et bilde av henne ble nylig lagt ut på nettstedet Reddit, og brukerne forelsket seg i henne med sine blå øyne og reve-aktige utseende. Og jeg sier meg enig med Reddit-brukerne, se på henne!

Mya bor med eieren sin, Dave Lasio, i Sør-Florida, men bare når hun ikke reiser rundt i andre stater i Amerika. Du kan følge eventyret hennes på Instagram med brukernavnet myathepomsky.

pomsky1

pomsky2

pomsky3

pomsky4

pomsky6

pomsky7

pomsky8

pomsky9

pomsky10

pomsky11

 

[adsense2]

 

pomsky12

Del denne med vennene dine om du også synes Mya er kjempesøt!