Kinesisk dyrehage gjør ting annerledes. Nå burer de inn mennesker istedenfor!

Dyrehager har alltid vært kontrovers. Mange har stilt spørsmål som, «om du var ett dyr, hadde du likt å bli låst inne i en dyrehage?». Det er ett ganske rettferdig spørsmål å spørre, og det ser ut som noen har tatt det til seg litt mer enn andre.

[adsense2]

I en dyrehage kjent som Lehe Ledu Wildlife Zoo i Congqing City, har de istedet for å bure inne dyrene, bestemt seg for å bure inn menneskene i ett lite bur, slik at dyrene kan være de som ser på dem og ikke motsatt. Man reiser på en rundtur, og lar alt fra bjørner til tigere komme å se på en. Alt som mangler her nå er dinosaurer, så hadde det vært rene Jurassic Park! Du må nesten bare se selv i videoen. Hadde du turt dette selv?DEL gjerne denne videoen med vennene dine på Facebook. Dette er jeg ikke sikker på om jeg hadde turt, men det ser også ganske morsomt ut å være på den andre siden av gjerdet… bokstavelig talt!

Lik oss på Facebook