De sov i teltet på campingtur. De hadde aldri trodd de skulle våkne til DETTE!

Francine Francisca Lubbe var nylig på en campingtur i Kgalagadi Transfrontier Park i Botswana. Vanligvis bruker det å dra på campingturer å være nokså opplevelse fullt: man går turer, samler seg rundt bålet og sover i telt. Men denne turen tok en uventet vending etter det hadde regnet.

De lå å slappet av i teltet da det plutselig sto tre løvinner utenfor å slikket regndråpene fra teltet deres. Lubbe fanget hele hendelsen på kamera og de forholdt seg rolig og stille, som er riktig ting å gjøre i en slik farlig situasjon.

 

[adsense2]

 

To eksperter på dette, Dereck og Beverly Joubert sa, «For ofte får folk panikk og begynner å oppføre seg ille når de blir møtt av ville løver. Jeg setter pris på hva disse reisende gjorde og hvordan de reagerte rolig og med god forståelse. Bra jobbet! Disse løvene slikket bort mugg eller fuktighet fra teltet tydeligvis og var på ingen måte truende så reaksjonen er helt riktig og deres forståelse over dette ar helt riktig!».

Se selv i den utrolige videoen under! WOW! Lik oss på Facebook