Hun mister ungen sin, men se når denne otermammaen blir gjenforent med sin lille igjen!

Det er vanskelig å se for seg hvor trist denne otermoren må ha følt seg da hun mistet sin nyfødte baby. Men du kan helt klart se gleden hennes når de blir gjenforent!
Forrige uke, fant redningspersonell fra The Marine Mammal Center (TMMC) i California en liten baby, bare 2 dager gammel, som hadde blitt separert fra moren sin under det sterke tidevannet.

Små oter som dette trenger ofte mye beskyttelse og behandling siden det er trolig at de aldri kommer til å se foreldrene sine igjen. Heldigvis hadde denne forsatt en sjanse.

oter1

«Den lille hadde ingen sår, virket våken, klar og lite stresset. Hun var derfor sunn og frisk nok til at vi kunne prøve å gjenforene de to», forteller TMMC sin talsperson Lucy-Claire Saunders til The Dodo.

Men hvordan finner du moren til oteren, i et hav så fullt av oter? Alt du trenger å gjøre er å spørre, tydeligvis.

oter2

Det de gjorde for å finne den rette oter, var å holde ungen fram til de forskjellige oterene og så hvem som reagerte. Noen kom ikke nære i det hele tatt – men en gjorde det.

Moren.

 

[adsense2]

 

«Vi visste de hadde funnet moren når hun reagerte umiddelbart på den lille og svømte over til båten for å hente ham», sier Saunders.
Nå var familien hel igjen. Så herlig!

Se selv i videoen under:Så bra de fant moren igjen og for en utrolig smart måte å finne henne på! DEL om du er enig!