De fanger ekornet idet han stjeler mat. Reaksjonen hans? Morsomt!

Ett nydelig lite ekorn ble nylig fanget på video idet han prøvde å stjele fra fuglematen i en lokal hage. Videoen, som inneholder alle bevis, er lagt ut av Youtube brukeren «fjwjr», og viser ekornet idet han blir tatt på fersken. Den lille stopper helt opp før han sakte spytter ut alle frøene han har samlet opp i munnen. Idet ekornet spytter ut frøene klarer ikke mannen bak kamera og unngå å kommentere  «at det er litt ekkelt«. Det er nesten som den lille vet han har blitt tatt på fersken og dermed prøver å gi tilbake all maten, som en unnskyldning for stjelingen. Denne er veldig søt og veldig morsomt, så du må nesten sjekke ut videoen under selv!

Ekorn er raske dyr, og det virker som de alltid er ganske travle, og det er fordi de er travle dyr! Ekorn er så aktive fordi vinteren alltid kommer og de trenger å fange og samle nok mat til å holde dem i live gjennom hele vinteren. De har en lur måte å lagre maten på, nemlig i kinnene!

 

[adsense2]

 

Kinnene deres kan bli nesten tre ganger så store som hodet deres. Det er der de fanger opp all maten sin, slik som ekornet i videoen under.Lik oss på Facebook