Her er kunstnerens vakre og uvanlige hyllest til sin avdøde katt!

Alle som har hatt ett husdyr som har gått bort etter flere år med vennskap vet hvor vanskelig det er. Hvor mye man savner husdyret sitt, hvor tomt det er hjemme uten det og hvordan det føles ut som ingen nye husdyr i hele verden noen sinne kommer til å kunne leve opp til den vennen man har hatt i så mange år.

De fleste av oss bruker nøye oss med et bilde eller en gravplass for å minnes våre elskede husdyr. Men den britiske kunstneren Richard Saunders har gått lengre enn så… Se selv under!

Dette er The Topiary Cat. 
sur1

The Topiary Cat er en stor katt, i hekkeformat, inspirert av den virkelige katten Tolly.
sur2

Tolly var en russian blue-katt som ble tolv år gammel. Richard Saunders sier han var «en skikkelig karakter,» til Independent.
sur3

Når Tolly døde ble Richard selvsagt knust. Nå hyller han sitt tapte husdyr på en litt annerledes måte.
sur4

Richard liker surrealisme og har malt surrealistiske malinger siden han var tenåring. Han liker også hagen, derfor er hans bilder i dette temaet.
sur5

Richard skjuler ikke at han lager disse bildene i Photoshop – selv om hekkformasjonen ser virkelige ut!
sur6

Kunstneren har brukt bilder av landskap og gamle bilder av Tolly for å sette sammen bildene i Photoshop.
sur7

Bildene av Tolly har blitt delt mange ganger på nettet, og det er ikke vanskelig å skjønne hvorfor. Er ikke disse herlige?!

 

[adsense2]

 

Del gjerne disse vakre verkene videre til minne om lille Tolly!
Vi vet alle hvor vanskelig det kan være å miste et elsket kjæledyr, så denne måten å hedre sin katt på er helt fantastisk!

Lik oss på Facebook