Katten ble født uten øyne, men nå inspirerer hun tusenvis. Når vi ser klippet skjønner vi hvorfor!

Rey er en blind katt fra Chicago i USA. Akkurat som alle katter som lider av nedsatt syn fører dette til en hel del utfordringer og vanskeligheter, men det har ikke stoppet Rey fra å leve sitt katteliv fullt ut. I denne videoen får se hvordan Rey leker apport med sin eier, og Rey henter leken uten noe problem og gir den tilbake til eieren hver gang. Hun går etter hørselen og sin luktesans.
Tidligere trenge Rey sin søsters hjelp for å lokalisere lekesaken, men nå klarer hun det helt selv. Hun kan til og med bryte med katter som er større enn henne selv!

[adsense2]
Rey inspirerer nå katteeiere verden over, og hun er et bevis på at dyr kan leve et fullstendig og lykkelig liv til tross for funksjonshemninger eller andre vanskeligheter. Del gjerne dette med dine venner om du er enig! Lik oss på Facebook