Soldaten tvinges til å forlate gatevalpen han reddet i Irak… Du vil ikke TRO hva han gjorde!

Ken Wyrsch jobbet på en militærbase i Irak da han møtte Ollie for første gang. Da var Ollie bare en liten valp og han sjarmerte alle soldatene. De kunne ikke se den lille gatehunden lide, uten å ta seg hånd om han og mate han.

Det var Ollie som tok på seg mest ansvar med å ta vare på Ollie.

soldat1

Etter som tiden gikk, vokste valpen Ollie opp. Ken prøvde å bruke så mye tid han kunne med sin nye venn. «Han var der da vi dro fra basen for å dra ut på oppdrag, og han var der da vi kom tilbake», forteller Kim til CBS SF.

 

[adsense2]

 

soldat2

Til slutt kom dagen da Ken ble tvunget til å dra fra Irak og dra hjem til California igjen. Det viste seg at hele militærbasen skulle stenge, som betydde at Ollie kom til å havne på gata igjen. Ken kunne ikke la dette skje. Han var redd for alt Ollie ikke skulle klare det harde livet som gatehund, siden han var så snill og forsiktig.

Ken kontaktet SPCA International og spurte om de kunne hjelpe han med å redde Ollie og frakte hunden hele veien til California.

En måned senere landet Ollie i USA.

 

soldat3

I videoen nedenfor kan du se deres rørende gjensyn. Dette er begynnelsen på et helt nytt liv for gatehunden fra Irak. Ollie kommer nå til å bo i en kjærlig familie med sin beste venn.

Lykke til i ditt nye liv, Ollie!