Papegøyen får øye på et papir på gulvet. Reaksjonen? Jeg ler så tårene triller!

Hvis du er foreldre eller du tar vare på barn, vet du at det å kjøpe tonnevis med leker ikke er nødvendig når barna er veldig små. De kan være fornøyd med noe så enkelt som en liten bolle eller tre skje – her er det virkelig ingenting som hindrer dem i å finne leketøy i alt som ligger slengt rundt i hjemmet.

Det virker som papegøyer har den samme egenskapen. De er kanskje en av de smarteste rasene av fugler som eksisterer, og deres oppførsel har gjort at mennesker har forelsket seg i papegøyene i mange år. Det er også svært utrolig at de klarer å imitere menneskers måte å snakke på.

[adsense2]

Little Bird, papegøyen i videoen under, er som ett lite barn der han leker. Jeg må rett og slett både le og smile av denne søte papegøyen! Se selv i videoen under:Lik oss på Facebook