Gutten vil ha en klem, men høna ser at noe er feil. Reaksjonen hans sjarmerer tusenvis!

Finnes det noe søtere enn barn og deres husdyr? Det er fantastisk med barn som har mulighet til å vokse opp omringet av dyr, og jeg tror barn lærer mye om ansvar og empati når de tar hånd om dyr.

Jeg har sett mange filmer om barn og dyr – men jeg har aldri sett noen være så nær venn med dyrene på gården som lille Mason og hans høner.

[adsense2]

Mason har en favoritthøne som kalles for Love Bird. De bruker å klemme og Love Bird elsker å krype opp i Mason sitt fang. Høner er veldig kloke dyr og Love Bird er ikke noe unntak. En dag når Mason bøyde seg ned for å klemme henne oppdaget han at noe var feil. Halvveis i klemmen trakk hun seg unna og tittet nøye på Mason. Noe var annerledes med han!

Veldig riktig, Mason hadde nettopp klipt seg. Love Bird virket først ikke å kjenne han helt igjen med hans nye frisyre og var tvunget til å ta en liten runde rundt han for å inspisere håret. Men det tar bare noen sekunder før hun innser at det faktisk er Mason og da kryper hun tilbake i fanget hans igjen.

Heldigvis klarte noen å filme det hele og du kan se videoen under!DEL denne søte lille guten og hans høne!