Skilpadden mister skallet sitt i brannen. Når de finner ham skjer det fantastiske!

Det finnes mange måter å hjelpe de i nød. Noen velger å donere penger til veldedighet, andre velger å stille opp som frivillig. Dette er så klart bare to måter man kan gjøre noe på – hver dag gjør mennesker små gjerninger som kan bety mye for andre. Og dette inkluderer dyr.

I Brasil finnes det en gruppe veterinærer og en 3D-designer som kaller seg Animal Avengers, som iblant er de skadede dyrenes siste håp. Dette var tilfellet for skilpadden Freddie, som brente opp skallet sitt i en skogbrann.

[adsense2]

Ved hjelp av den seneste teknikken og ett stort engasjement kunne de lage et nytt skall til Freddie, men det slutter ikke der.

Se klippet under for å se hva disse heltene gjorde for den svært skadde skilpadden, og DEL gjerne dette med dine venner om du setter pris på deres initiativ like mye som vi!