Han kaster av seg klærne og stuper ut i flommen for å redde hundens liv!

Sara og hennes hund Carli var ute og gikk sin daglige tur langs en elv i delstaten Utah hvor de bor. En dag hadde det regnet en del og mengder av snø hadde smeltet fra fjellet og rent ned i elva. Dette forårsaket at elva nå hadde blitt som en flom.

Men dette la ikke Carli merke til da hun gikk ned mot elva for å drikke litt vann ved kanten. Plutselig mistet hun fotfestet og ble feid ned i vannmassene i et rasende tempo.

hund1

Sara begynte umiddelbart å skrike og springe langs vannkanten for å rope etter hjelp, men også for å se hvor hennes elskede hund tok veien. Til slutt så hun Carli forsvinne lengre og lengre bort fra henne.

Sara mistet håpet og hun fryktet at hennes beste venn for alltid var borte, og i verste fall død. I det Sara prøvde å se hva som foregikk, kom en fremmed mann springende mot henne.

«Han så hva som hendte og grep inn med en gang. Han nølte ikke et øyeblikk. Innen et halvt minutt hadde han kledd av seg alle klærne utenom undertøyet og kastet seg ut i vannet», sier Sara til The Dodo.

Med fare for sitt eget liv hadde mannen altså slengt seg ut i det farende vannet for å prøve å få tak i Carli. Og hans heltemodige innsats lønte seg. Mannen fikk tak i Carli, og kjempet seg gjennom vannet, før han kom seg opp til Sara med hunden i armene.

hund2

 

Carli var veldig redd, men i uskadd. Takket være at mannen, hvis navn er Bobby L’Hereux, ikke nølte, men risikerte sitt eget liv for å redde hunden, kunne denne historien ende godt.

«Han er et veldig bra menneske. Han er virkelig et snilt og omsorsfullt menneske», sier Sara.

Og det er lett å være enig med henne. Helter som Bobby fortjener å hylles, og han takkes for hans heltemot. Jeg håper Sara og Carli har det bra etter deres skrekkopplevelse!

[adsense2]

 

Del om du synes Bobby gjorde en god gjerning!

 

Lik oss på Facebook