Hunden som ble forlatt av eierne sine er SUPERGLAD for å få en ny familie.

Coso er en 7 år gammel hund som ikke har hatt det lett i livet. Den forrige familien hennes plasserte henne på et hundehjem fordi de ikke kunne ta seg av henne lenger.

Dessverre er hun ikke alene om denne tragiske skjebnen. Tusenvis av hunder blir forlatt av eierne sine rundt omkring i verden, og mange ender opp på gaten. Men Coso hadde flaks.

Coso ble plassert på Lort Smith Animal Hospital i Melbourne i Australia av sine forrige eiere. Vi vet ikke hvorfor, men kanskje familien ikke hadde råd til å ha henne lenger.

Å bli forlatt av familien sin må ha vært forferdelig for henne. Hun visste jo ikke hvorfor de plutselig ikke kunne ha henne lenger. Men heldigvis trengte ikke Coso å vente lenge før en ny familie dukket opp på hundehjemmet!

For noen uker siden publiserte Lort Smith Animal Hospital et fantastisk bilde av Coso på sin facebookside. Coso har nettopp møtt sin nye familie for første gang. Og en ting er sikkert: Hun er veldig fornøyd!

På bildet strekker hun labbene i været og viser oss et stort smil. Herlig å se!

 

 

Husk at du ALDRI må skaffe deg en hund hvis du ikke han ta vare på den i 10-15 år fremover. For Coso endte det bra, men mange andre hunder som blir forlatt av eierne sine har ikke like stor flaks.

[adsense2]

Lykke til med ditt nye fine liv Coso! Jeg tror at det kommer til å bli fantastisk 🙂

Lik oss på Facebook