Politimannen finner en gatevalp, og nekter å forlate henne før hun er trygg.

Politimannen Kareem Garibaldi jobbet tre 12-timersvakter på rad. Til tross for at han var utslitt og trøtt, valgte han ikke å gå hjem før han visste at den lille gatehunden skulle få det bra.

Nå hylles han over hele verden for sin gode innsats.

 

Det hele begynte lørdags morgen da Kareem fra Lakeland-politiet i Florida fikk synet på en liten valp som vandret rundt helt ensom i et boligområde. Hun hadde ikke halsbånd på seg, og ingen andre var i nærheten. Kareem kunne ikke forlate henne der, så han bestemte seg for å ta med den lille valpen til politistasjonen. Da skiftet hans var over, fikk valpen bli med han hjem.

Neste dag prøvde han å lete etter valpens eiere, uten hell. Ingen ga lyd fra seg eller savnet henne, så det virket som hun var hjemløs. Kareem fikk ta hånd om henne en natt til.

Neste morgen tok Kareem med seg valpen til SPCA Florida for å møte en veterinær som kunne undersøke om hun var skadet eller syk. Da var Kareem så trøtt etter sin lange arbeidsdag at han sovnet på venterommet. Valpen sovnet også ved siden av han.

.politimann1

«Jeg gikk inn, og det var da jeg så han og valpen. Han var helt ferdig, valpen var helt ferdig, og begge sov. Det er sånne stunder som bare griper tak i ens hjerte. Han var så fast bestemt på å gi henne hjelp», forteller Connie Johnson fra SPCA til The Dodo.

Kareem ventet i tre timer mens veterinærene undersøkte og tok prøver av valpen. Han var trøtt og sov i venterommet – men tenkte aldri på å reise hjem. Kareem var fast bestemt på at valpen skulle få den hjelpen hun trengte.

politimann2

[adsense2]

 

Heldigvis hadde valpen bare noen flått, eller var hun helt frisk.

Etter at valpen hadde blitt undersøkt, tok Kareem med henne tilbake til politistasjonen. Det var nå det virkelig utrolige skjedde! En av hans kolleger fikk øye på valpen og forelsket seg i henne. Og det var slik den søte lille valpen fikk sitt nye hjem,

Takket være Kareems gode hjerte og bestemthet fikk valpen en ny sjanse i livet. Ingen vet hvordan hun havnet ensom på gaten, men en sak er i hver fall sikker: Hun trenger aldri å bli forlatt igjen!

Bildene av Kareeem og valpen på venterommet har nå spredd seg over hele Internett og han har blitt en skikkelig kjendis! Det skjønner jeg godt!

Del denne om du ville gjort det samme!

 

Lik oss på Facebook