Vaskebjørnen nekter å forlate familien som reddet livet hans.

Når vaskebjørnen Loki bare var en liten unge fant Kat Wagg og hennes kjæreste han, overgitt og veldig syk. De fryktet at den lille krabaten ikke skulle klare seg og besluttet seg for å hjelpe han.

Hva de ikke visste var at deres utstrakte hånd sulle bli begynnelse på ett livslangt vennskap. For siden dagen Kat og hennes kjæreste begynte å gi han kjærlighet, har vaskebjørnen nektet å forlate deres side.

lok1

Lille Loki led av uttørkelse, parasitter og hadde flere byller på kroppen når Kat og hennes kjæreste fant han. Uten hjelp fra menneskene skulle han med all sikkerhet ikke klare seg.

lok2

Kat og kjæresten kunne ikke bare stå og se på når den lille vaskebjørnen led. De tok han inn og ga Loki mat. Snart begynte vaskebjørnen å bli bedre.

lok3

Paret tenkte hele tiden at de skulle slippe ut Loki i det frie når han hadde blitt tilrekkelig sterk. Men det viste seg være lettere sagt enn gjort.

lok4

Kat og mannen hennes ga Loki alle muligheter til å reise tilbake, ivei ut i det frie. Selv om han var frisk og gammel nok til å klare seg selv, så nektet Loki å forlate sin nye familie.

lok5

«De fleste ville dyr kjenner jo hvordan de hører hjemme i villmarken og velger å forlate sine foreldre for å leve på egenhånd. Men Loki var ett sjeldent syn, han nektet å forlate oss, det spilte ingen rolle hvor mye vi oppmuntret han», sier Kat Wagg.

lok6

[adsense2]

Loki levde lykkelig med sin familie til sine siste dager, som dessverre kom alt for tidlig. Vaskebjørnen døde ett år etter familien reddet han, i komplikasjoner med at Loki fikk en vaksine.

Selv om Lokis liv ble kort, så skulle det ha vært enda kortere om det ikke hadde vært for dette utrolige fine paret som reddet han. De ga han friheten å gjøre det som kjentes rett for han og det kan ingen ta fra han.

Her kan du se en video av Lokis liv: 

Lokis «mor», Kat, nevner flere ganger at vaskebjørner ikke burde ses som noen husdyr og at redningen av Loki var veldig uvanlig. Om du finner et skadet, overgitt eller foreldreløst vilt du skal du kontakte politiet eller dyrlegen.
DEL denne utrolige søte historien! Det er fint at vaskebjørnen fikk seg ett trygt hjem fram til sin alt for tidlige død – framfor at han ble liggende alene på gaten.

Lik oss på Facebook