Alle syntes 15-åringen var gal som ville ri på ei ku. 2 år senere sjokkerer hun alle!

Den femten år gamle jenta Regina Mayer fra Tyskland drømte om å få en hest, akkurat som mange andre barn i hennes alder. Men når foreldrene ikke ville kjøpe noen hest til henne tok hun saken i egne hender og fant et ganske morsomt alternativ.

Hun begynte å ri på kua Luna.
Luna bodde på familiens gård og Regina valgte henne fordi hun virket så rolig og snill. De begynte med promenader i skogen og Luna ble mer og mer vant til å følge sin nye venn.

ko4-600x420

Etter å ha blitt vant i hverandres selskap begynte Regina å trene Luna til å bære sal. Etter 6 måneder med trening forsøkte hun å ri henne for første gangen.

«Hun var kjempeflink og gikk som vanlig» forteller Regina. «Men etter noen meter ville hun ikke at jeg skulle hoppe av!»

ko3-600x366

Under to år trente Regina sin ku. Når Luna var vant til å ha henne på ryggen begynte de å hoppetrene sammen.

ko5

Luna viste seg å være veldig god til å hoppe over hinder, selv om hun trolig nok aldri kommer til å hoppe like høyt som en hest.

ko2-600x412

Regina forteller at hun fremdeles ønsker seg en ordentlig hest. Men selv om hun får en hest i framtiden kommer Luna alltid til å være hennes favoritt.

ko1-600x350

Så flink Luna er! Jeg blir så glad når jeg ser henne sammen med Regina. Det er tydelig at hun liker å trene med sin venn!

I videoen under kan du se dem hopptrene sammen!DEL denne utrolige videoen! Jeg har aldri sett noen ri, og ihvertfall ikke hoppe hinder, med en ku før! Utrolig!

Lik oss på Facebook