Alle syntes 15-åringen var gal som ville ri på ei ku. 2 år senere sjokkerer hun alle!

Den femten år gamle jenta Regina Mayer fra Tyskland drømte om å få en hest, akkurat som mange andre barn i hennes alder. Men når foreldrene ikke ville kjøpe noen hest til henne tok hun saken i egne hender og fant et ganske morsomt alternativ.

Hun begynte å ri på kua Luna.
Luna bodde på familiens gård og Regina valgte henne fordi hun virket så rolig og snill. De begynte med promenader i skogen og Luna ble mer og mer vant til å følge sin nye venn.

ko4-600x420

Etter å ha blitt vant i hverandres selskap begynte Regina å trene Luna til å bære sal. Etter 6 måneder med trening forsøkte hun å ri henne for første gangen.

«Hun var kjempeflink og gikk som vanlig» forteller Regina. «Men etter noen meter ville hun ikke at jeg skulle hoppe av!»

ko3-600x366

Under to år trente Regina sin ku. Når Luna var vant til å ha henne på ryggen begynte de å hoppetrene sammen.

ko5

Luna viste seg å være veldig god til å hoppe over hinder, selv om hun trolig nok aldri kommer til å hoppe like høyt som en hest.

ko2-600x412

Regina forteller at hun fremdeles ønsker seg en ordentlig hest. Men selv om hun får en hest i framtiden kommer Luna alltid til å være hennes favoritt.

ko1-600x350

Så flink Luna er! Jeg blir så glad når jeg ser henne sammen med Regina. Det er tydelig at hun liker å trene med sin venn!

I videoen under kan du se dem hopptrene sammen!DEL denne utrolige videoen! Jeg har aldri sett noen ri, og ihvertfall ikke hoppe hinder, med en ku før! Utrolig!