Den hjemløse hunden trasker inn på politistasjonen. Der finner han noe han har lett etter hele livet!

Det hender i blant at politiet må rykke ut og hjelpe hjemløse hunder i nød, men denne hunden sparte politiet for litt jobb. Han gikk nemlig inn på politistasjonen selv og ordnet ett møte som forandret alles liv til det bedre!

Alt begynte en ettermiddag forrige året, når hunden Gorgi dukket opp på Puerto Rico Policecommand Center, i byen Bayamón. Politiet ble overrasket over hvor vennlig den hjemløse hunden var, til tross for at han hadde klare tegn på å ha levd ett hardt liv.

«Han var i dårlig stand, underernært og mye tydet på at han hadde blitt utsatt for vold,» forteller Tony Montesinos for siden The DoDo. «Han virket veldig skremt og søkte ømhet og beskyttelse. Vi ga han mat og vann den ettermiddagen og etter han spiste ble han værende en stund før han gikk derfra.»

Det skulle vise seg at det var mer enn ett tilfeldig møte. Dagen derpå var Gorgi tilbake.

De merket hvordan hunden søkte deres selskap og nøt hvert minutt, så politiet bestemte seg for å redde hunden fra ett liv på gaten. De samlet sammen penger for å gi han en ordentlig undersøkelse hos veterinæren.

go1

Også var ikke den hjemløse hunden lenger hjemløs.

Ettersom Gorgi så politistasjonen som sitt hjem og politiet som sine venner, kjentes det derfor rett å gi han en jobb – som stasjonens vakthund!

go2

Her poserer han kledd opp i sin politivest.

go3

Når han ikke med stolthet vakter sitt hjem, nyter han hvert sekund av livet.

go4

Hans viktigste rolle på jobben er å være en trøstende venn til politiet som jobber lange dager uten ende.

go5

«Han gjør alle mer avslappede», sier Tony.

 

[adsense2]

 

 

Gorgi var nylig en del av en studie som undersøkte om en kontorhund faktisk minsker stress på jobbet. Hans kolleger kunne bekreftet at det var tilfellet.

go6

Det er tydelig at Gorgi trives på sin nye jobb, men mest av alt elsker han å endelig være endel av en familie etter ett liv i ensomhet.

go7
«Alle elsker ham», avslutter Tony. «Han kommer å ha alt han behøver for resten av sitt liv.»

Så bra Gorgi gikk inn på politistasjonen den dagen og for en lykkelig slutt. DEL om du er enig!

Lik oss på Facebook