Eierne ble lei av katten og slang ham med søppelet. 2 dager senere? Endelig er det håp for Hiro!

Det var når en kvinne i Alberta, Canada, skulle gå ut og kaste søppel at hun fant noe som gjorde henne veldig sjokkert.
I søppelbøttene lå det en ryggsekk og når kvinnen åpnet den så hun at det lå en liten, oransje katt der inne. Kvinnen ringte umiddelbart Alberta Animal Services, som skyndte seg dit for å ta hånd om den stakkars katten.

katt1

Den lille katten hadde en alvorlig hodeskade og ingen var sikker på om han skulle overleve, forteller Erica Coomber på Alberta Animal Services for The DoDo.

katt2

Etter ytterlige undersøkelser på dyresykehuset konstaterte veterinærene at noen forsøkte å kvele katten, noe som førte til nevrologiske problemer og katten ble blind.

katt3

Veterinærene vet fremdeles ikke om den lille katten kommer til å bli helt frisk. Katten, som personalet på Alberta Animal Services kaller «Hiro», hadde også ett brydd i bekkenet og var veldig underernært.

katt4

Men lille Hiro har vist seg å kjempe hardt. Til tross for at noen utsatte han for disse forferdelige handlingene, gir han ikke opp. Hiro er på bedringens vei og har allerede begynt å spise bedre. Donasjoner fra dyreelskere har også strømmet inn, så forhåpentligvis kommer den lille gutten til å klare seg og til slutt få en familie som elsker han.

 

[adsense2]

 

katt5

Jeg kommer aldri til å forstå eller akseptere at mennesker gjør noe så forferdelig mot uskyldige dyr. Jeg er glad for at det finnes organisasjoner som Alberta Animal Services. Uten dem skulle mange flere dyr aldri få sjansen til å leve ett liv i trygget. Lykke til videre, Hiro! 


DEL dette om du og synes dyreplageri er helt forferdelig! 

Lik oss på Facebook