Hunden nekter å forlate den gråtende jenta. Da oppdager mormoren noe som sjokkerer hele familien.

Som om vi trenger flere bevis på hvor utrolige hunder virkelig kan være…

For to måneder siden adopterte familien DeLuca den 2-år gamle schæferen Haus. Han ble fort en ekte gledesspreder og selvfølgelig en del av familien, men ingen hadde forutsett at hans nærvær skulle redde livet til deres 7-år gamle datter Molly.

Det var når Molly og Haus lekte sammen i hagen at mormoren til Molly så hvordan Haus begynte å hoppe hysterisk rundt og knurret mot buskene. Når mormoren gikk ut for å se hva som foregikk så kunne hun først ikke se noe uvanlig, men snart forsto hun hva som hadde skjedd.

En slange hadde prøvd å bite Molly, men Haus hadde gått imellom og blitt bitt. Det var ikke en hvilken som helst slange som hadde angrepet hunden, men en klapperslange, kjent som den giftigste slangen i hele Nordamerika….

dog

For to måneder siden bestemte familien DeLuca seg for å få en hund. De valgte å adoptere den 2-år gamle schæferen Haus fra et hundehjem. Haus skulle vise seg å være en kjærlig, lojal og barnevennlig hund.

dog1

Framfor alt var det familiens datter, 7-år gamle Molly, som knyttet veldig sterke bånd med Haus. De ble bestevenner og var sammen med hverandre nesten hele tiden.

dog3

Det skulle snart vise seg at Haus var forberedt på å gjøre alt for å beskytte sine nære og kjære. Når Molly og Haus var ute og lekte i hagen lå en klapperslange på lur i gresset. Slangen, som sikkert ikke ville dem noe vondt, følte seg truet og oppførte seg aggressivt mot Molly.

dog4

Mollys mormor var i huset når hun så hvordan Haus plutselig begynte å hoppe rundt som en gal på gresset, og knurret mot buskene. Hun gikk ut for å se hva som foregikk og fikk sjokk når hun forsto hva som var i ferd med å skje.

Livredd og i panikk så mormoren hvordan Haus sto mellom Molly og slangen, for å forsvare henne. Den heltemodige innsatsen reddet Molly, men Haus ble bitt tre ganger i benet av den giftige slangen.

dog5

[adsense2]

Haus ble sendt til dyreklinikken, der han fikk flere doser motgift. Etter intensiv pleie og kjærlighet fra familien kom Haus seg til hektene igjen, men han har fortsatt gift i blodet .

dog6

Siden behandlingen og motgift er veldig dyrt, fryktet familien at de måtte avlive Haus. Regningene kom på rundt 75 000 kroner, noe familien ikke hadde råd til.

Men etter at de startet  en innsamling på internett forandret alt seg. Hittil har familien fått in cirka 500 000(!) kroner, mer enn nok til å dekke alle kostnader.

dog7

”Vi er helt satt ut av all støtte vi har fått på bare noen dager. Helt utrolig!”, skriver familien som også meddeler at alt overskudd vil bli gitt til en organisasjon som jobber med å plassere forlatte hunder i trygge hjem.

Del gjerne denne historien om den heltemodige hunden Haus, så flere kan få sjansen til å hylle ham!