Den lille babyen henger mellom fingrene hennes. Men det kvinnen gjør med ham er gripende!

Amerikanske Hope Swinimer har ett stort hjerte for dyr – spesielt små dyr. I parken «Hope for Wildlife» tar dyre-aktivisten vare på forlatte og skadede dyr. Av ugler og oter er det også disse tre søte vennene å ta vare på:

eko1

Hope er «sjefen over ekornene». Hun tar vare på rundt 350 av disse søte ekornene. Det er fordi de er så små og skrøpelige at de ofte blir oversett og derfor skadet i trafikkulykker.
eko2

Ofte «adopterer» hun ekornet og tar de med seg hjem, og separer dem kategorisert utifra hvilket babyer de er. Denne type måte å ta vare på ekornene på er Hope sin spesialitet.
eko3

Disse babyene er bare noen få dager gamle. Hope putter de i en strikket hatt og forbereder dem på tiden deres i det ville.
eko4

Det er en slitsom jobb, men Hope er flink i sitt arbeid. Hope forklarer også at ekornene er flinke arbeidere, da de planter frø og etterlater seg spor som hjelper med å øke skogen. Om det de fanger råtner, hjelper det jorden med essensielle næringsstoffer.
eko5

 

[adsense2]

 

De er ikke bare hardtarbeidene skogsarbeidere, men også veldig glade i å ha egne hobbyer. Denne lille krabaten har kidnappet toalettpapir til redet sitt.
eko6

Hope sitt mål er å få folk til å forstå hvor viktig det er å passe på skogen og dyrene i den. «Folk vet at katter og hunder er intelligente, har følelser og kjenner smerte. Men til dyrene i det ville har de ikke en like sterk tilknytning.»
eko7

Hope sitt arbeid er en inspirasjon til alle dyreelskere over hele verden. «Your Squirrel Care Station» er en fin påminnelse til alle om at ALLE dyr er like mye verdt og fortjener like mye hjelp og kjærlighet! DEL om du er enig!

Lik oss på Facebook