Babyen Nora var døende. Da nektet familiens 2 hunder å forlate hennes side.

Noen skjebner er verre å lese om enn andre. Og dette tilfellet er en sånn  hjerteskjærende historie.

Den lille babyen Nora Hall i Minneapolis i USA var bare fem måneder gammel når hun fikk et alvorlig hjerneslag. Hun havnet på sykehus og kjempet for livet sitt, med foreldrene John og Mary Hall ved sin side.

Men hun hadde også selskap av to kjærlige skapninger til – helt til slutten.

Den 6 april ble lille Nora rammet av et hjerneslag. Hun ble sendt til et barnesykehus i Minneapolis, men på bare et døgn fikk hun flere komplikasjoner og måtte kjempe for livet sitt.

Babyen ble lagt i kunstig koma for å holde hjerneaktiviteten nede, skriver familien på Gofundme, der de startet en innsamling for å få råd til sukehusregningene.

baby1

Nora kjempet for livet sitt, men alt håp var ute, og foreldrene ble tvunget til å slå av maskinene som holdt deres elskede datter i live. Mange har fulgt skjebnen til den lille jenta på Facebooksiden Nora Hall, Miracle Baby.

baby2

Den 4 mai skrev foreldrene et hjerteskjærende innlegg om at Nora hadde tatt sitt siste åndedrag. Men hun var ikke helt alene. Hun hadde foreldrene ved sin side – men også familiens to hunder. De nektet å forlate den døende babyen. De fikk lov til å være på sykehuset og lå i sengen sammen med lille Nora. Helt til slutten.

baby3

”I går ved 15.45 sukket vår søte baby Nora og tok sitt siste åndedrag. Hun døde med hundene sine ved føttene og ble holdt av foreldrene som sang og klemte henne, og fortalte hvor mye de elsket henne. Hun døde uten smerte eller redsel”, skriver foreldrene.

 

[adsense2]

 

De skriver også at ord ikke kan beskrive hvor mye de savner sin lille Nora.

baby4

Hundene var viktige for å lindre familiens sorg og smerte, og de satt trofaste hos Nora, skriver The Independent.

Dette er en hjerteskjærende historie om lille Nora og familiens sorg. Men nå slipper Nora å lide mer, og at hundene satt sammen med henne hele tiden viser deres hengivenhet. Jeg er sikker på at de ga Nora trygghet og kjærlighet når hun tok sitt siste åndedrag.