Tigrene har aldri svømmet før. Men SE reaksjonen deres når de går ut i bassenget sitt!

De sibirske tigerne Carli og Lily levde i et lite, møkkete bur når de ble reddet av dyrebeskyttelsen.

Tigerne, som var utsultede og uttørkede, ble sendt til Safe Haven Rescue Zoo i Nevada, et fristed der ville dyr rehabiliteres etter et langt liv i fangenskap.

I trygghet begynte den lange og vanskelige prosessen med å lære de store kattedyrene å leve som tigere igjen. Og når dyrebeskyttelsens medarbeidere innså at Carli og Lily aldri hadde svømmet før, så bygde de et spesialbasseng til dem.

Reaksjonen deres når de får stifte bekjentskap med vannet for første gang? Forbered deg på et magisk øyeblikk…

I noen delstater i USA er det fortsatt lovlig å ha ville tigere, løver og andre kattedyr som husdyr. For meg er det helt ubegripelig. I mange tilfeller fører det også til at disse ville dyrene stenges inne på trange plasser og lider. Ofte lever dyrene i små bur i hagen.

tiger1

For to år siden ble ca 20 dyr reddet i delstaten New York, etter at oppdretteren mistet lisensen sin. Han hadde både løver, tigrer og bjørner isolert i små bur – uten mat og vann.

tiger2

De to 12-år gamle tigrene Carli og Lily var noen av dyrene som ble reddet den dagen. De fikk et nytt hjem på Safe Haven Rescue Zoo, i Nevada.

 

[adsense2]

 

Dyreparken tar seg av flere forskjellige kattedyr, som blir mishandlet av eierne sine. Ettersom Carli og Lily har levd sammen hele livet var Safe Haven Rescue Zoo takknemlige for å ta dem imot og holde dem sammen.

tiger3

Og som et ledd i å la tigere lære seg å være tigere, bygget personalet et lite basseng til dem. Reaksjonen deres når de får svømme i vannet for første gang er virkelig ubetalelig!

Del gjerne videre hvis du mener tigere skal få være tigere, og ikke husdyr!

Lik oss på Facebook