Hunden var låst inne i kjelleren, og eieren hadde forlatt ham. Når mannen åpner døren tror han ikke sine egne øyne!

Den ett år gamle pitbullen Max har aldri sett noe annet en denne kjelleren i New York leilighetskomplekset. Eieren mater ham, men tar ikke med Max ut på tur. Tamir Shmerling, bosatt i huset, oppdaget ved en tilfeldighet hunden som er som fengslet i leiligheten.

max1

Han mater hunden regelmessig og tar ham med til parken. Max, som aldri har opplevd oppmerksomhet i hele sitt liv, var en smule uhåndterlig i starten, men alt var bedre enn å gå tilbake til kjelleren. Selv om det brister Tamir sitt hjerte, har han rett og slett ikke plass eller tid til å ta vare på hunden Max.

max2

Tamir har tatt saken om den innelåste hunden med til politiet, men ingenting så ut til å endre seg for stakkars Max. Til slutt flytter eierne til Max og etterlater tilbake låst i fangehullet.

max3

 

[adsense2]

 

Tamir bestemmer seg for å høre med Facebook samfunnet og prøver å lete på nettet etter et kjærlig hjem til Max. Han skriver, «Max er vennlig, søt og leken. Han er litt usikker på sin egen styrke og oppfører seg fortsatt som en valp. Vennligst hjelp meg å finne ett hjem til han!»

max4

Og det fungerer! En familie forelsker seg i den vennlige giganten Max og er villig til å adoptere ham.

max5

Så heldig for Max! Hans mørke dager i kjelleren er heldigvis over, og han kan endelig leve livet slik hunder skal – omringet av kjærlighet og frihet!

Lik oss på Facebook