Hunden blir tatt på fersken når han roter i søpla. Men det han gjør? Så morsomt!!

Hunder elsker å gå i søppelkasser fordi det vanligvis er noen smakfulle matrester er det, og de fleste gjør det som regel når det ikke er noen mennesker i nærheten.  “Mannens og kvinnens beste venn» gjør det gang på gang, selv om de liker å være lydige mot eieren sin…spørsmålet er hvorfor?

Når du ser denne herlige morsomme videoen av Matzo som blir funnet i den overfylte søppelbøtten, så ser han virkelig skyldig ut…men skammer han seg?  Melissa går inn på kjøkkenet og spør ham, med litt latter i stemmen.

 

[adsense2]

 

Melissa klarer ikke å holde latteren tilbake, og det gjør nok ikke du heller når du ser reaksjonen til denne nydelige hunden.  Mange hundeeiere sier at den skyldige og morsomme reaksjonen til Matzo er fordi han forstår at han har skuffet Melissa.  Men han klarer faktisk ikke å skjønne hva han har gjort galt, med mindre han blir tatt på fersken. De smakfulle matrestene i søppelkassen frister ham til å gjøre det igjen og igjen, selv om han ikke liker å få kjeft.  Så du kan si at Matzo føler seg skyldig, men han aner ikke hvorfor!

Vennligst DEL denne morsomme videoen med venner og familie

 

Lik oss på Facebook