Valpen ble glemt, og ligger gråtende på stadion. Spillerens reaksjon fortjener heltestatus!

Jeg blir så sint når jeg hører historier om mennesker som bare etterlater sine husdyr. Jeg forstår virkelig ikke hvordan man tenker når man dumper en liten hundevalp.
Det finnes heldigvis snille mennesker som gjør alt for å hjelpe disse forlatte dyrene. Valpen Daisy hadde flaks og ble hentet av en slik person.

Den 7 uker gamle hundevalpen Daisy ble funnet forlatt ved en parkeringsplass utenfor Grayson Stadium I Georgia. Mannen som reddet henne heter Jared Orton og er lagkaptein for amatørbaseball-laget Savannah Bananas. Han tok henne med seg hjem, ga henne mat og tok henne senere med til en veterinær.

Siden ga han henne en jobb – ved stadion der hun ble funnet.
dais1

Jared og konen hans bestemte seg for å adoptere Daisy. Men utenom å bli ett kjært familiemedlem begynte hun også å jobbe for Savannah Bananas som deres maskot. Hun er veldig populær blant lag-medlemmene og publikum. Når hun blir eldre skal hun trenes til å hente baller på plenen. En drømmejobb for en hund!

dasi2

[adsense2]

Men det er en stund til hun er stor nok til det. Nå skal hun bare fokusere på å komme til rette med sin nye familie og nye all kjærlighet hun kan.
dais3

Lykke til, fine Daisy! 

Lik oss på Facebook