Naboene ser henne ta hunden med seg hjem. 2 måneder senere er de alle sjokkerte!

I februar 2015 ser en forbipasserende på gatene i Mexico City noe uhyggelig. Med tanke på at det finnes over 1 million hjemløse hunder på byens gater, skulle man tro at folk må ha sett det meste. Men denne hunden er et forferdelig syn:
bob1

Ikke bare er hunden tynn, kroppen dens er også dekt i kreftsvulster. Dalia Gámez tar seg av den stakkars hunden, og gir han navnet Boby. Hun tar Boby til en veterinær der de undersøker han fra topp til tå.
bob2

I følge veterinæren burde Boby være ca to år gammel. De sier at kjemoterapi er det eneste som hjelper mot svulstene. Ettersom behandlingen er ganske aggressiv, håper Dalia at Boby kommer til å orke gå igjennom behandlingen. Hun holder ham med selskap hele veien og deler historien hans på nettet.
bob3

Boby må gå igjennom 8 økter med kjemoterapi på under 2 måneder – det er en enorm påkjennelse til og med for et godt næret dyr. Dalia spør seg selv daglig, kommer han til å orke det?
bob4

Men Boby orker virkelig og etter to måneder har han det mye bedre!
bob5

Nå var hun nødt til å finne et kjærlighetsfylt hjem til Boby!
bob6

[adsense2]

Og det gikk også bra, Boby er nå en frisk hund med en familie som elsker han og tar vare på ham!
bob7

Så bra det gikk fin med Boby, og takk til alle som hjalp han å bli frisk!