Gåsen skriker høyt og virker å ville vise politiet noe. Når de forstår hva hun vil… Utrolig!

James Givens har arbeidet som politi i Cincinnati, Ohio, i 26 år. Under sin karrière har han hjulpet mange mennesker – men på mandag rykket han ut til en mildt sagt uventet alarm.

Aldri før har en gås bedt James om hjelp.

Han satt i politibilen sin når gåsen kom fram til han. Hun stilte seg rett foran politibilen og skrek. James kastet ut litt mat til henne men hun ignorerte det og fortsatte å skrike. Etter det gikk hun videre ett stykke, stoppet og tittet tilbake på politibilen før hun skrek igjen. Etter en stund gikk hun tilbake til James og nå var det tydelig at hun ville ha hans oppmerksomhet.

Når gåsen hadde gått ivei ytterlige en gang og siden stoppet opp og tittet tilbake på han bestemte James seg for å følge etter. Hun førte ham over en gressplen 100 meter derfra. Nå forstod James hvorfor hun hadde vært så opprørt. I gresset lå nemlig ungen hennes surret inn i ett snøre fra en ballong.

James turte først ikke å nærme seg ungen ettersom han var redd moren skulle angripe han. Mens hans kollega Cecilia Charron tilbød seg å gjøre ett forsøk. Hun løftet opp den lille og begynte å løsne ham løs.
red1

[adsense2]

Utrolig nok virket moren forstå at de var der for å hjelpe – hun gikk ikke til angrep.
red2

Når ungen endelig var fri slapp Cecilia henne ned til moren og de kunne svømme ivei sammen.
red3

Det virker nesten for utrolig til å være sant. Gåsen hadde kommet til politibilen for å få hjelp.

«Jeg vet ikke engang hvorfor jeg fulgte etter henne, men jeg gjorde det uansett. Det får meg til å undre – vet de at de skal vende seg til mennesker når de trenger hjelp», sa James etter hendelsen.
Vi kommer aldri til å få vite om det er slik eller ikke, men uansett er det en veldig fin historie! Her under kan du se en film fra når Cecilia redder den lille ungen.DEL denne med venner og familie om du og synes det var snilt gjort av politifolkene å redde den lille gåsungen!

 

Lik oss på Facebook