Veterinæren tar vare på den gravide hunden som skulle avlives. VENT til du ser kullet!

Vet Ranch, en organisasjon fra Texas som hjelper å forandret livet til utallige dyr som er skadet, hjemløse eller i fare for å bli avlivet, viser i denne videoen hvordan en hund ved navn Gracie blir reddet fra døden og tatt med til Vet Ranch for å føde i trygge omgivelser. Det er veterinæren Matt Schuessler som filmer den gravide hunden Gracie. Han finner ut at Gracie har hele 11 til 12 valper i magen ved hjelp av ultralyd! Da Gracie endelig føder viser det seg at hun føder hele 12 valper. Videoen har allerede blitt sett mange ganger. Vet Ranch kan rapportere at Gracie og en av valpene hennes blir tatt vare på av en Vet Ranch klient, mens resten av valpene blir plassert i trygge hjem.

[adsense2]

 

Se den utrolige søte videoen av Gracie under!