Katten var nære døden når han ble reddet. 3 år senere får han ett besøk som endrer alt!

Det finnes ingen verre følelse enn når en elsket katt har vært ute på eventyr og ikke kommer tilbake. Noen ganger har katten kanskje blitt påkjørt av en bil, andre ganger får man aldri riktig vite hva som har skjedd – og noen ganger blir de funnet på dyrehjem eller dyresykehus som tar inn kattene og gir dem massevis av kjærlighet, og iblant også redder livet deres.

Slik var også tilfellet når dyre-sykehuset Noah’s Ark Animal Hospital fikk inn et tips om en katt som satt ensom på en parkeringsplass i amerikanske Connecticut. De reiste dit og hentet inn katten direkte – og den lille krabaten var underernært, hadde anemi og led av en nyresykdom.

Hva de ikke visste da var at det hele skulle komme til å utvikles til en riktig solskinnshistorie.

Katten, som de valgte å kalle Billy, veide bare tre kilo når dyresykehuset fant ham. Etter flere tester og undersøkelser begynte de å gi Billy hjelp og sakte men sikkert frisknet han til.
Billy ble også en stor favoritt blant personalet. Han ble som ett familiemedlem og var veldig kjærlighetsfylt mot sine nye foresatte.

 

billy1

3 år senere, og veldig nylig, tok det hele en uventet vending. En pappa og hans datter besøkte dyresykehuset – og når Billy trippet forbi noterte pappaen at han var veldig lik katten Buttafolo, som hadde forsvunnet fra familien noen år tidligere.

Det hele ble enda merkeligere når Billy gjorde noe veldig uvanlig.

– Billy kjent eigjen dem og hoppet opp på den høye disken, noe han ellers aldri gjør. Etter det hoppet han rett i armene deres. Billy lar folk kose med han men han har aldri tidligere hoppet opp i noens fang, sier Rachel Keyes, som arbeider på dyresykehuset, til The Dodo.

billy2

Resepsjonisten spurte faren og datteren om deres forsvinnende katt hadde hatt noen spesielle ting han brukte å gjøre. Det viste seg at Buttafolo brukte å drikke vann på en helt spesiell måte , nemlig gjennom å fange det i poten og senere drikke det – slik Billy også gjorde!

Familien reiste hjem og senere samme ettermiddag kom de tilbake med sin andre katt, en tvillingbror til katten som hadde forsvunnet ett par år tidligere.
De to kattene kjente igjen hverandre med en gang. Det var sikkert – Billy var den samme katten som hadde forsvunnet fra familiens hjem noen år tidligere. De fikk ta han med seg hjem og Billy gjenforenes endelig med sin familie og sin tvillingbror.

billy3
billy4
I dag lever Billy et lykkelig liv sammen med sin gamle familie. Alt tilbake til det normale – men uten dyresykehuset fantastiske hjelp hadde det hele kanskje fått en bitter slutt.

 

[adsense2]

 

– Selv om vi er veldig lei oss for at Billy ikke lenger er her hos oss er vi også selvsagt glade for at han har funnet sine eiere. Han virker å være veldig lykkelig og tilpasset seg godt i sitt nygamle hjem, sier Rachel Keyes til The Dodo.

billy5

Så fantastisk at katten endelig kom tilbake til familien og tvillingbroren sin. For en fantastisk, rørende historie! Del dette om du er enig!

 

 

Lik oss på Facebook