Han lyser inn i ett lite hull. Men VENT til du ser hva som kryper fram. Utrolig!

Da de var ute i hagen, la et par merke til en liten hule. Nysgjerrig bestemte de seg for å ta en nærmere titt. Da de lyste inn i hulen, begynte noe å skje. En liten skilpadde kom fra fra hulen.

Youtube planetXplorer, som lastet opp videoen, skriver, «Vi trodde ikke på det, men skilpadden hadde gjort dette flere ganger på rad, og nå hadde vi en video som beviste det! Den bitte lille skilpaddene er utrolig!»

 

[adsense2]

 

Først trodde de det var en tilfeldig, så de forsøkte å besøke skilpadden flere gangen. Hver gang responderte skilpadden på stemmen deres. Det ser ut som paret fant en uventet venn i deres egen hage! Bare se selv i videoen under:DEL denne videoen med vennene dine på Facebook!

Lik oss på Facebook