Alle tror valpen er død, til en fremmed ser dette i øyet hans. 2 dager senere er hunden helt forvandlet!

Animal Aid Unlimited er en hjelpeorganisasjon som jobber med å redde utsatte gatedyr i India.
Gjennom årene har de sett til at hundretalls av hunder, kyr og katter har fått hjelp jeg kan ikke uttrykke med ord hvor takknemlig jeg er for alle disse frivillige sitt utrolige arbeidet.

Denne stakkars valpen ble funnet i en grøft for to år siden og man trodde det verste. Hunden er helt innsmurt av tykk tjære og lå lammet på en grusvei. Den fremmede som fant valpen tok kontakt med Animal Aid Unlimited og de reddet hundens liv…

Denne valpen ble funnet i området rundt Udaipur, en by i nordvestlige India. På noen måte hadde den fått masse varm, kokende tjære over seg. Personen som fant valpen trodde først at hunden var død, men så at valpens øyne rørte på seg. 
tjære1

Personalet fra Animal Aid Unlimited kom raskt til plassen. Det så ut som en umulig oppgave, men de begynte raskt å arbeide for å få bort så mye av tjæren som mulig.
tjære2

I to døgn jobbet frivillige fra organisasjonen med å vaske ren valpens pels. 
tjære3

 

[adsense2]

Ingen kunne forklare hvordan den lille valpen hadde fått tjære på seg, men de som reddet ham fortjener i alle fall en gullmedalje. 
tjære4

Til slutt endte det hele heldigvis bra. Personalet lykkes å få bort all tjære fra pelsen og den lille valpen kom seg overraskende bra. Du kan se forvandlingen i videoen under. Bare se hvordan den lille valpen endelig logrer med halen igjen!

Del gjerne denne fantastiske redningsaksjonen med vennene dine på Facebook. Vi er så glade for at det heldigvis gikk fint til med hunden!

Lik oss på Facebook