Hun ble påkjørt og brakk kjeven. Men når man ser det nye smilet hennes? Så søtt!

Vi elsker våre dyr, uansett om de ser perfekte ut eller har noen mindre defekter. I blant er dyrene nesten søtere når de har noe som gjør at de stikker ut – det gir dem personlighet.
Denne katten heter Duchess og har verdens største smil. Han brøt haken sin når han ble påkjørt av en bil men klarte seg bra og ble opperert.
Når Crystal Tate fikk syn på kattens nye smil ble hun forelsket – og adopterte Duchess.

Duchess kalles mirakelkatten. Hun var en hjemløs katt i Texas, USA, som ble påkjørt av en bil og knakk haken sin.
kjeve1

To godhjerta veterinærer på et dyresykehus tok seg av katten. Hun var ganske ille men de trodde på henne og bestemte seg for å operere henne.
kjeve2

– De fleste stedene hadde avlivet henne, men som av et mirakel hadde Duchess tur og Dr Mayer og Dr Gearheart tok en sjanse og fikset haken hennes, skriver eieren Crystal Tate på innsamlingsiden Gofundme.
kjeve3

Veterinæren var tvunget å dra ut de fleste av Duchess tenner, men de lykkes (stort sett) å justere kattens kjeve. Hun kommer å være litt rar i munnen resten av sitt liv, men det gjør også at hun ser utrolig sjarmerende ut! Duchess trengte en måned til å hente seg inn igjen. Hun ble matet med slange og fikk massevis av medisiner. Hun var en kjempe og klarte seg igjennom alt.
kjeve4

Crystal Tate jobber på dyreklinikken og møtte Duchass der sin første dag. Hun ble så forelsket i katten at hun tok henne med seg hjem etter under en uke. Og nå har Duchess et hjem som hun elsker og en eier som elsker henne.
kjeve5

[adsense2]

 

Crystal forsøker samle sammen penger til ytterligere en operasjon for Duchess. Kjeven kommer fremdeles til å være litt rar men livet kommer til å bli lettere for mirakelkatten om hun gjennomgår en operasjon til.
kjeve6

Nå håper vi Crystal får samlet penger ti Duchess, og vi er glade for at den lille katten fikk et kjærlighetsfylt hjem. Del gjerne videre om denne historien gjør deg glad!

Lik oss på Facebook