En selskapssyk ku overrasket familien ordentlig når de kom hjem. Helt fantastisk!

Kuen Beryl, som bor på en gård i Australia, er alt annet enn en vanlig ku.

For eksempel virker det som at hun tror hun er en hund, noe som kanskje ikke er så rart egentlig – hun vokste nemlig opp sammen med to hundevalper.

ku1

Men til tross for at familien er vel vitende om at deres 8-måneder gamle ku er noe utenom det vanlige så var de ikke forberedt på overraskelsen som ventet etter et besøk i matbutikken.

Der, midt på stuegulvet, lå Beryl i ro og fred og ventet på at familien skulle komma hjem.

ku2

Dette forteller eieren hennes, Sally om det som skjedde:

» Beryl prøver alltid å komme seg inn når hun ser en åpen dør. Hun har en fantastisk hukommelse og er veldig smart, men jeg fikk meg litt av en overraskelse når jeg fant henne i stuen. Jag hadde ikke forventet meg at hun skulle legge seg godt til rette på stueteppet.

ku3

Beryl er ikke bare smart, hun er også veloppdragen: Hun hadde ikke rotet til noe og ingenting hadde blitt ødelagt når Sally fant henne. Beryl hadde tydeligvis bare gått inn for å vente på familien.

ku4

«Jeg tror hun liker å ligge på tepper fordi det minner henne om teppet hun sov på når hun var en liten kalv. Det er så klart ikke meningen at hun skal være inne, men hun kan være ganske frekk av seg…

ku5

Beryl elsker å bli kilt på magen…

ku6

…og tar seg gjerne en lur sammen med noen i familien.

ku7

Beryl ble født i august 2015. Moren hennes gikk dessverre bort på grunn av komplikasjoner i forbindelse med fødselen – Beryl ble foreldreløs når hun bare var 2 dager gammel.

ku8

[adsense2]

Sally tok Beryl inn i hjemmet sitt og matet henne med flaske. Når hun var stor og sterk nok til å leve og beite ute så måtte hun flytte ut.

ku9

Men Beryl har ikke glemt det komfortable hjemmet og hun kjenner igjen når Sally og mannen hennes roper:

«Hun kan være ute og beite uten at vi ser henne, men hvis vi roper navnet hennes så rauter hun tilbake. Eller så kommer hun til huset.

ku10

Beryl er ekstra glad i de to hundene hun vokste opp med, Fred og Wilma, og hundene elsker å krype opp og kose med Beryl.

ku11

 

ku12

I videoen under kan du se hvor koselig familien har det med Beryl på gården. For en drøm det må være å ha en så kosete ku i nærheten!

Del gjerne artikkelen med vennene dine hvis du også ble varm i hjertet av kuen Beryls daglige eventyr!

Om du likte denne artikkelen så lik oss på Facebook for å få mer!

Lik oss på Facebook