Katten trodde han hadde en lur plan for å fange fisken. Det som skjer? Så morsomt!

Katter er de fødte jegerne. De jakter på insekter, mus, leker og alt som beveger på seg. De elsker også fisker, både å se på at de svømmer og å spise dem til middag. Noen katter er veldig flinke til å jakte på byttet sitt, og andre er er ikke like gode, spesielt når det kommer til fisking. Katten Scat hører til den siste kategorien.

Det ser først ut som Scat vet hva han gjør. Han sitter tålmodig og studerer byttet sitt, en liten gul fisk som svømmer rundt. Det går noen sekunder og så tar Scat sats. Han hopper opp og flyr gjennom luften, men istedenfor å fange fisken, så flyr han rett forbi den og lander på gulvet!

[adsense2]

Ifølge den som filmet, Trent Vanderheiden, så pleier Scat å gjøre dette hele tiden. Han har litt å lære. Se denne morsomme videoen og del den med alle katteelskere du kjenner!

Vennligst DEL denne videoen med alle som trenger en god latter!

 

Lik oss på Facebook