Den søte valpen slikker sitronen. Det han gjør etter på er utrolig morsomt!

Når hunder smaker på «menneskemat», er de som ofte så gira at de tygger i seg alt i ett jafs. Hvis de er valper, som ikke har lært seg å tigge enda, går det mye raskere. Men det eneste unntaket fra regelen? Sitroner! Som denne nydelige Bernese Mountain hunden viser, er det ofte at sitrus gir en helt annen reaksjon. Se videoen fra Youtuberen ClarkFarkBark for å se hva den lille valpen gjør, og les deretter videre hvorfor den reagerer som den gjør – og hvorfor vi ikke anbefaler andre å gjenta dette, om ikke veldig søte, eksperimentet.

[adsense2]

Hvorfor reagerer den lille valpen slik? Denne videoen er en typisk «ikke prøv dette hjemme»-video. Fordi sitron og andre sitrusfrukter faktisk ikke er bra for hunder! Ifølge ASPCA, er sitron gifter for både hunder, katter og hunder. Det gir oppkast, diare, fotosensitivitet og til og med depresjon. Ikke bare det, men sitroner og sitrusfrukter smaker forferdelig for hunder, og gir derfor reaksjonen som hunden i videoen over. Vi vet at denne lille karen klarte seg fint, mor rekker akkurat å ta fra han sitronen, så du kan trygt se videoen og nyte den morsomme reaksjonen – bare ikke prøv det sammen med din egen hund.

DEL denne videoen av valpen for å minne folk om at hunder, og andre dyr, helst ikke skal spise sitroner og sitrusfrukter. Ikke bare er det farlig, men det smaker heller ikke godt for dem. Fysj!

Lik oss på Facebook